<body>


Postovi...


11.11.2007.

Blog, bloggeri i ja :)

Ja sam zavoljela ovaj blog. I većinu bloggera. Ustvari, sve koji su mi u favoritima. Istina, ne ostavljam baš često komentare, ali obožavam čitati njihove postove. Svi ti blogovi imaju barem po 3 posta koji me podsjete na mene samu... E, to sam baš glupo izrazila... Hehehe

Uglavnom mi se sviđa ovdje i sve više vremena provodim na bloggeru i čitam druge blogove i uređujem svoje blogove... I moram priznati da mi puuuuno pomaže što se lijepo tu "ispovjdim" i blogu i vama i svima... Nekako mi je lakše, a opet, nekako mi bolje krene u životu :) Mislim da mi je ovo bila dobra ideja. Jedna od boljih u zadnjih godinu dana Hihihihi

Danas me mama probudila :((( Tjerala me u crkvu... Ja njoj neki dan rekla da nam dolazi biskup i da nam je profa rekla da moramo doći na misu. I ona meni "Matea, diži se, moraš u crvku" A, meni se neeee daaaa... I ja njoj kažem da mi se ne da... Ona odmah digla frku. "Matea, diži se" Ja njoj da neću... I tako se mi natežemo... I ona meni kaže "Matea, diži se, dok se vratim, ima da si spremna!!" Ja njoj ništa na to nisam rekla. Zar mislite da sam popustila???? Ma kakvi!!!! Ona se vratila, ja ležim i gledam TV. I kaže ona meni "Zvat ću ti tatu!" Ja joj kažem nek ga slobodno zove... Jer znam da njega nije briga dal ću ja ići u crkvu ili neću... I tako je i bilo... Kaže ona njemu "Orlando, idi joj reci da mora na misu u crkvu" On kaže "Ma šta dižeš frku, ako joj se ne da, nek ne ide, to je njena stvar" Ali to ju nije spriječilo :((((

Ucjenila me naaaaaaaajgorom kaznom, pa sam popustila... Eh, sada... Pošto želim malo da vidim koliko vi mene volite i posjećujete i čitate :PPP dat ću vam zadatak. Vi pokušajte pogoditi koja je to bila kazna, a ja ću u sljedećem postu, sutra, reći koja je bila. Možda netko i pogodi. Osim domxx-a, sorry, ali tebi sam već rekla :))))

Pa eto... Da vidimo što mislite :)

Do sljedećeg tipkanja, ljubim i pozzzz, a sad idem da pišem zadaću, ako je imam :))))i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

25402

---