<body>


Postovi...


12.11.2007.

Sretna, ali nesretna

Pa... Da... I sretna i nesretna...

Hmmm... Ne znam ni sama... Ne znam što bih pisala... Nemam ništa određeno... Ali imam potrebu da se ispovjedim... Kako bih ja to rekla... Moglo se već iz ranijih postova primjetiti da imam dečka. Točnije, mogli su primjetiti samo oni koji su čitali... I moglo se vidjeti da je naša veza preko Interneta... I sad će (opet) neki pomisliti "Nije normalna"... Nek ljudi misle šta hoće... Meni ovaj blog služi za ispovjesti... I nek se zna da ga PUNO volim i da mi PUNO fali. Sad je trenutno u kazni, i ne smije ni na komp, ni mobitel nema, uzeli mu starci... I ja sad sama

A puno mi fali moj bubi... Ja i on smo kao najbolji prijatelji, a opet... Nešto više... Nismo kao neki da je non stop cmok cmok i volim te... Mi se zezamo, ali i volimo :)

Ma ljubim ja svoju ljubav!!! Puno mi fali!!! Joooj... Do polovine decembra bez njega... Pa to je meni cjela vječnost!!! ŠMRC... A dobro, ispravit će on ono što mora i opet se vratit da ga gnjavim :):):)

Ljubim ga PUNO PUNO PUNO!!!

A i vas, ali ne tako puno :)

Marina.. Nemoj me ubiti sutra zbog Tokio Hotela :)

Ana Marija... Sorry što sam te prekinula usred ručka :P

PoZzZzZi love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---