<body>


Postovi...


17.11.2007.

Ja mislila....... Al' sam pogrješila!!

Jutros sam se probudila jaaaako rano i u jaaaaako na "divan" način... Jesam ku*ac... Ujutro stari došao doma u 2 i pol... I probudio mamu, ili šta ja znam... Ma ni ne znam kad je došao... Znam samo da su me probudili u 2 i pol... I svađaju se oni... Mama trlja po svom, on po svom... Deru se ko usred bijela dana... Ko da sam ja gluha... Ko da me neće probuditi... Pa mislim stvarno... Al' dobro ajde... I tata popusti... I prestane se svađati... Ode, legne, ugasi TV i oće da spava... A mama počne izazivati... Kako je on đubre, kako je on govno nekorisno, hoštapler... A lijepo joj je rekao da će o tome kasnije, tj. sutra razgovarati... I ona uporno izaziva... I znate kad vam netko namjerno nabija sve na nos? E pa tako je ona njemu, i on je popi*dio. I dođe on kod mene, da me probudi, a ja gledam TV. I počne on mene moliti da ja njoj kažem da prestane. I jebiga... Stvarno je bila pretjerala... Ja nisam znala šta se tamo događalo... I ja njoj kažem "Mama, stvarno si pretjerala... On je prekinuo, a ti i dalje izazivaš... Odi spavati i pusti ga na miru, ujutro radiš" I ona otišla, bijesna ko ris. I nešto gunđala. I on mene počne ispitivati da mu pomognem... Da šta je njoj... I dođe ona opet i kaže njemu "Moliš me ovdje pred djetetom da te pustim na miru... Ajde digni ruku na mene pred djetetom kao u kuhinji ako smiješ..." Ja sad ne znam jel to istina, jer je on jednom digao ruku na nju, al' ona je par puta izmislila... I udarila ga u prsa i otišla... Ja sam mu rekla da sad ide spavat ka d ga je napokon pustila na miru. I ode on. I ja da ću zaspati. I ne mogu. Puno više volim mamu. I žao mi je što sam ono morala reći, da je tata u pravu... Stvarno mi je žao... Zato što se ona sad ponaša kao malo dijete. Nadurila se, naljutila na mene jer nisam stala na njenu stranu. I što sam branila tatu... A što sam mogla, kad je stvarno bio u pravu?! I dođe on meni malo kasnije. Ja mu ostavila poruku na stoliću da mi pusti 50 kuna, jer sam imala zakasninu na knjige. I dođe on meni i pita me dal je ta poruka namijenjena njemu. Ja kažem da je i on mi da 100 kuna i kaže da zadržim kusur... I ja sretna... I da ću zaspati... A nikako ne mogu... Kopkalo me što sam obranila tatu i onda se mama ljutila na mene... Sad mi je jako žao... I voljela bih da mogu povući... Al' ne mogu... I ona je mislila da je poruka namjenjena njoj i ona mi je pustila 50 kuna. I ja je zovem da poruka nije bila namjenjena njoj i da ću joj pustiti u sobi tih 50 kuna. Bila je tako hladna prema meni... Sad se jako kajem... Ne znam što da napravim... Više bih voljela da se tata ljuti na mene, za njega nisam vezana kao za mamu... AH.... Poludit ću s ovom obitelji... Ne znam stvarno... Svakim danom se osjećam sve glupljom... A to valjda i postajem kad se kajem za istinu i ispovjedam se blogu... A jebiga... Meni je to spas kad se nemam kome ispovjediti...

Marina se želi ispovjediti Ana Mariji... Ali Ana ne je*e 2 posto... I samo priča o svojim problemima... I Marini to užasno smeta. Jer kad skrene temu malo na svoje probleme, Ana počne kukati kako je njoj teže... A Marina se onda ispovjedi meni... I ja je saslušam, ali i ona se polako počinje ponašati kao Ana Marija... Iako mene Ana Marija donekle i sasluša... Al' jebiga... Počela sam se opet družiti sa Silvijom... Baš mi je drago... Marina i Ana Marija bile su najbolje prijateljice cijelo ljeto. I samo ljeto... I sad mi kukaju kako je njima teško. Tj. Marina mi kuka, jer je ona osjećajnija od Ane... A ja sam sa Silvijom bila best frendica od 3. razreda, kad je došla u ovu školu. Još isti dan smo se sprijateljile. I od tad smo bile THE BEST. Do sada... Znači 4 godine... I meni je puno teže... Da nakon 4 godine predivnog prijateljstva tako prekine... A njihovo je trajalo 3 mjeseca... CcCcCcC... Al' dobro, ja sam sretna jer sam se napokon pomirila sa Silvijom... A vi, bloggeri, znate više mojih tajni nego bilo tko drugi!!! Čak ni Silviji nisam sve rekla... Čak ni njoj, a njoj sam uvijek sve govorila!


Pa... eto... malo da osvježim blog... I da olakšam dušu... Sad mi je lakše... A isto se tako nadam da ćete mi moći znati dati neki savjet... Da mi pomognete i da mi dokažete da ovo čitate :)

Ljubac :***i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22333

---