<body>


Postovi...


17.11.2007.

Am I the one & the last who....???

Ne znam.... Ja sam se promjenila, donekle... Ne razmišljam više o smrti i samoubojstvu... Ne razmišljam više onako crno... Bolje sam volje i imam više ciljeva, dobrih... Ali što sam ja sretnija, oko mene je sve više crnila... Sve više tuge... Sve više patnje... Raduju li se drugi mojoj tuzi?? Ili pate radi moje sreće?? Ja ne znam... Sve je nekako uvrnuto... Naopako... Ja sam postala pozitivna osoba... Nemam više stalno misli u glavi tipa "Ne mogu više, ubit ću se". Zbilja nemam!!! Ali... Marina, moja jako dobra prijateljica, ne mogu reći najbolja (sorry Nina), sad sve više razmišlja o smrti... Ima problema. I želim joj pomoći. I zaista se trudim... Ali ne znam kako... Ne znam više... Ona mene sasluša, ali joj ništa ne pomaže... Il' se ne trudi pa ne želi pomoć, il' sam ja toliko glupa da ne znam pomoći?!?!?!?! Eto... Ukratko... Ona ima 13 godina, kao i ja... Mama joj je šmelerica, sluša Tokio Hotel, sviđa joj se Tom. Kao neka 15-godišnjakinja!!!! Tata joj je strog i ne da joj ništa što je on probao a nije mu se svidjelo... A probao je puno toga, vjerujte mi, i puno toga mu se nije svidjelo. Ona je postala rockerica i svi je ovakvu malo više vole, ali njena mama ne. Njena mama želi je opet pretvoriti u šmelericu, a Nina to ne želi... No mama ju ne sluša i ne poštuju njezine želje... Barem sam ja stekla takav dojam.... I svaki dan pričamo u školi, na MSN... Razgovaramo, komuniciramo, ispovjedamo se jedna drugoj... I često mi kaže kako ju Ana ne zna saslušat i da joj često bude lakše nakon što mi se izjada iako joj ne savjetujem puno... I meni je drago, zaista mi je drago da joj bude lakše... Nema se kome izjadati, ponekad mene nema pa mi se ne može ispovjediti, a onda se zaključa u kupaonicu, začepi uši i lupa glavom u zid gledajući u jednu točku... Ponekad je to uhvati i kad pričamo... Savjetujem joj da se smiri, neka slobodno začepi uši, ali da ne lupa glavom nego da čvrsto stisne oči i broji u sebi dok se ne smiri... Kaže da je pokušala... Ali nisam sigurna jel joj pomoglo... Mislim da mi je rekla da nije... Sve vidi negativno. Često joj kažem da mi kaže jednu negativnu stvar, i ja joj je predočim kao dobru. Ali uvijek ona, i u tome dobrome, vidi loše nešto... Rekla mi je da je prestala razmišljati o samoubojstvu, ali ipak nije... Želim joj pomoći, ali neće da me sluša... Nitko iz razreda joj ne želi pomoći... Mislim, možda bi i željeli, ali nitko ne zna to što nju muči...


Drugi problem je moja nebiološka seka Andrea. Nije njoj loše u životu... Roditelji je vole, ima seke, voli ih, voli roditelje, voli profesoricu fizike, i prijateljice su, i znaju sve jedna o drugoj... Ali ona svejedno razmišlja o samoubojstvu... Ne znam ni sama zašto... Kaže:"Ubit ću se" Ja je pitam "Zašto" Ona meni kaže "Zato..." Pa kakav je to odgovor!! Nek mi onda barem da pošten odgovor... A ne jednu riječ koja ništa ne objašnjava!!!! I njoj želim pomoći... Jedan dan ne vidi profu fizike, odmah se želi ubiti... Ja je odgovaram, držim je uz sebe da ne radi gluposti... Da bi mi došli na sat hrvatskog jezika. Ona sjedi u zadnjoj klupi... I počne si rezati žile... Pa jel to normalno dijete?!?!?!?!?! Nije!!! Znam da nije!!! Ali ne želi me slušati. A ona mi je kao sestra!! I volim je puno!! I šta da se ubije... Šta ću ja bez nje?? A da se Nina ubije?? Koga ću zezati i namjerno ljutiti izjavama BEEP TOKIO HOTEL ILI TOM... Mislim, to mi u šali... Ali da se one ubiju... Ja bi ostala sama... One su dvije osobe koje puno volim i za koje bih život dala. I za Anu, ali nisam sigurna što bi ona poduzela po tom pitanju. Jer ona je nesretna... Ona ima mamu i tatu... Mama i tata su joj rastavljeni... Kao i moji... Ne voli tatu, a ni mamu baš ne voli pretjerano... Ima brata... Mama joj ima dečka... Koji živi s njima... Ali i Ana je nesretna... I njoj treba rame za plakanje... Ali mislim da njoj ne bi bilo baš JAKO žao da se Marina i Andrea ubiju... Ne pokazuje baš neke emocije prema nikome, pa ni prema njima!JA STVARNO NE ZNAM ŠTO DA RADIM!!!!!! POMOZITE MI AKO IKAKO MOŽETE??????? JA BIH VAM ZBILJA BILA ZAHVALNA!!!! JER NE ŽELIM IZGUBITI 3 OSOBE KOJE VOLIM KAO OBITELJ!!!!!!!

Hvala unaprijed!! :(:(:(:(:(i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---