<body>


Postovi...


20.11.2007.

Rane zacjeljuju, ožiljci ostaju...

Da, istina... Mnogo puta je tako... Mene je jaaaako povrjedilo i zaboljelo kad sam saznala nešto strašno. U vezi mog tate. I mame. Često joj je prijetio. Da će je zaklati ko svinju i zabetonirati u septičku jamu da je nikad ne nađu. Da će je ubiti. Da će ovo, da će ono... I nisam mogla vjerovati. Jednom sam ih slučajno "prekinula" dok su se svađali. I imala sam što vidjeti. Tata ju je udario nogomi zamotao u tepih da je "ne vidim". Odonda ga mrzim iz dubine duše. Nikad nije imao osjećaje za druge. Pogotovo nije imao za obitelj. Kćer mu je bila na samrti, nije joj došao. Bio je sprovod, nije došao. Postao je djed, nije dosada nikada išao vidjeti unuku. A svaki put kad smo ja, Lorena ili Silvia učinile nešto loše i ako smo bile bezobrazne, on bi rekao: "Daj ih u dom." I  to ti je neka briga o djetetu???

Eto, samo da se zna... Nije bio osjećajan, bio je idiotski kreten bez srca.... To je moje mišljenje o njemu.

Samo malo da osvježim blog.

Ljubac :***i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22333

---