<body>


Postovi...


24.11.2007.

Ja happy?? Da, istina :)

Istina, napokon i ja da budem happy!!!
Joj, ma nema nikog tko je više happy od mene. Znam!!! :)
Javio mi se moj dragi, nekako, ne znam ni ja kako, ali nije ni važno. Važno je da mi se je napokon javio :)
Joj, razveselio me je. Puno!!! Mislim da ću danas cijeli dan, svima oko sebe dojadivati s time koliko sam happy. Ali ipak, nije ni čudo, pa nisam ga čula skoro 2 tjedna jer je u kazni, a još ga neću čuti sigurno 4 tjedna. :(((((
Joj, volim ga puuuuno!!
Pusa za njega.
A za vas samo cmoka :))))

Pa - pai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---