<body>


Postovi...


25.11.2007.

Osjećaj da drugim upravljaju mojim životom... Jel istinit?? Ne znam....

Ja sam se promjenila. Ali totalno... Postala sam potpuna drukčija. Nitko me ne može prepoznati, mislim po ponašanju i nowom stajlingu... I nitko me takwu ne prihavaća... Ew, owako stoje stwari...

Prije me je najdraža mamica non-stop oblačila u rozo... Onu baby pink od koje se meni u zadnje wrijeme powraća... Jednostawno je ne mogu wiše podnijeti!! Inače, danas mi cijeli dan pili po mozgu... IMALA sam sve rozo u ormaru. I negdje sam iskopala crne trapke i majicu. Negdje sa dna ormara xD. Uglawnom, ormari su mi bili krcati rozim krpicama... Ali to je sweee zawršilo u smeću xD. Stara se na mene derala... Hmmmm... A bar 3 sata... I sutra idem da si kupim nešto CRNO! Da ne hodam čitaw tjedan u istome :)

Prije mi je šminka bila rozo, plavo (nježnooo plavo), crvenkasto... I takwe gluposti... A sad samo crnilo... Nema rozog... Ne wiše... I to je završilo u smeću xD. Sad samo crno, dobro... Toga je malo, ali bit će, swe wiše... xDD

Uglawnom, takwa sam... Postala sam drska... Wiše nego inače... I nisam wiše mamina fina curica... Nema wiše opreza na rječnik, čak ni pred njom... A jbg... I tome je došlo wrijeme... Morat će se nawiknuti... Takwa sam sada, i dalje sam njena kćer, i nek me takwu woli!

Dalje... Imam osjećaj da drugi uprawljaju mojim životom... Ali nećeeee wišeeee. Kunem se... Prije su me wozali kako su htjeli. Matea ovdje, Matea tu, Matea tamo... Uwijek na 100 mjesta odjednom, kako bi se to reklo. Izjada se jedan, zawrši, trčim kod drugog... Ko neka glupača... Ali ne wiše... Nema wiše trčkarala koje trči po Wiškowu šprint da bi drugima udowoljila. A isto tako, odlučila sam da wiše neću plakati za swaku stwarčicu. To će biti malo teže jer sam takwa po prirodi, ali i to će se rješiti...

To su moje odluke, i neće ih promjeniti nitko, osim mene, ako budem htjela...

Dakle... Wolite me owakwu, ako wam se owakwa ne sviđam, odjebite od mene.

That's all... Tnx... By!!!

ZVALJ :*i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---