<body>


Postovi...


29.11.2007.

Odlučila sam se na... Najteži potez u svom životu... OŠIŠAT ĆU SE!! :)

Ljudi moji! Odlučila sam, šišam se!! Et... U jednom od postova, ja mislim u prvom, imate moju sliku kako sada izgledam... Ovdje dobivate kako ću možda izgledati. Pa vi recite... Hoće li mi dobro stajati

a) Da
b) Možda
c) Neće

Ja mislim da hoće... I ima dosta njih koji isto tako misle... Skoro pola razreda... Čak sam i starog pitala... Hahaha
Ne želim da pogrješim s odabirom friza... Ipak se to ne bi dalo tako lako popraviti... Haha, osim da me na ćelavo ošišaju :)
A to ipak ne dam... Ta ideja da se ošišam mi je došla na satu biologije, bilo mi dosadno... I mislim si ja... Što da promjenim na sebi. I mislim, i mislim... I samo osjetim da mi smeta moja glupava dosadna griva na glavi... I ja lijepo došla doma poslije škole... Sliku na mob i na informatiku... I pokažem svima i pitam da li bi mi stajalo... A većina je rekla da bi... I sad čekam staru da presudi. :)i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---