<body>


Postovi...


01.12.2007.

Jel mora biti jebeni naslov?!?!

Danas, tj. sad sam sva izfrustrirana, mogla bih ih ubiti sveeee reeeedom!!!! Joooj, kako sam živčana... Dođem ja kod frizerke, pokažem joj sliku, pitam je jel sigurna da to zna napraviti, ona meni kaže da je sigurna, tj. da zna da to može na praviti. I dobro, pustim ja nju da radi... I, molim vas lijepo, frizura nije ni slična (!!!) onoj na slici... Izgledam ko 6-godišnja balavica :S:S:S:S MRZIM IH IZ DUBINE DUŠE!!! DA SAM ZNALA DA SU TAKO GLUPE I NESPOSOBNE NIKAD NE BIH IŠLA KOD NJIH!! A stalno se hvale kako imaju godine i godine iskustva... Jebalo ih iskustvo ako one ne znaju ošišati kako Bog zapovjeda!!! Ajme, tako sam živčana da bih ih mogla ugušiti onom svojom kosom tako da ih natjeram da je pojedu!!! Jebem im mater njihovu... Joooj....i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---