<body>


Postovi...


05.12.2007.

Tonem... Polako... Ali nesigurno... I nestajem u tami... Nitko me ne pronalazi... I ne trudi se pronaći me... Ja nestajem, a to nitko ne vidi...

Ja nestajem... Gubim se... Nisam više dio ovog svijeta... Osjećam se mrtvom... Osjećam da mi je duša umrla... Ali sam samo tijelom prisutna... Nemam više osjećaja... Potonuli su... Nestali su kroz jednu noć, noć koja je promjenila sve. Jedan jedini san... Kako je samo utjecao na moju budućnost i sadašnjost... Nitko mi ne bi vjerovao... Rekli biste da sam luda!! Samo ukratko ću da ispričam... Sanjala sam dvoje ljudi... Gospoda... U odjelima... Svaki dan sređeni... Pratili me... A u tom snu, još sam bila najbolja sa Silvijom... Pratili su NAS... Mene i nju... I  jednu večer smo išle van, bila je Matejna pa lunapark i ta sranja... I oni su nas opet pratili... A s nama je bio moj stari... I oni su nas počeli proganjati, a moj stari je išao birati neke kravate... I mi smo potrčale u taj dućan, i on je nas počeo braniti... I oni su ga napali... I ubili... Odrezali mu glavu... I nije mi bilo žao... Niti sam se kajala... Bila sam... Sretna... A dobro... Na kraju su i mene i nju mučili...
Ali taj san... Ne znam... Osjećala sam neku sreću... A otada ja sam još drukčija... To je bilo preksinoć... I ja sam u dva dana postala neka 15-a osoba... Nema više osjećaja... Nema više jadikovanja... Nema više plakanja... Nema više niti smijanja!!! Sve mi je svejedno... Oko mene se zbivaju stvari, ali ne reagiram... Oko mene ljudi žive... Ali ja više nemam taj osjećaj... Ko da sam mrtva... Ne znam jesam li jedina, ili će se tu možda naći netko tko je kao ja?! Ako se nađe, bilo bi lijepo da prizna i da se javi, jer... Jbg... Kakva god da jesam, voljela bih znati da nisam jedina...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

25402

---