<body>


Postovi...


06.12.2007.

Stara umišlja da može BAŠ SVIME UPRAVLJATI u mome životu!!

E, pa ne može više!!! Odbacuje me jer se šminkam ovako crno, ne da mi da bušim uho, dobro, već jesam, ali još... Ne da mi više u bend... Nikome ne smeta to kakva sam, ali ona... Pa nek me se više okani!!!!! I dere se na mene da sam drska prema njoj, da sam luda, da sam bezobrazna, da sam postala nešto petnaesto... I daje mi dojam da me odbacuje... I samo mi to nabija na nos... I onda kad ja jednom puknem, onda ću biti kriva i u kazni... Možda ne moj stari ipak bio u pravu... Ona izaziva samo da može okriviti... E pa neće tako sa mnom... Jer ja ću puknuti! Stalno mi govori da se ne uspoređujem s drugima, a onda me danas i sama počela uspoređivati s drugima... U kurac i sve, pa šta ona umišlja?!?!?! Da samo ona smije biti nervozna i umorna?!??! Ma joj, narađe bih pobjegla... Daleko.... A opet... Sad mi je opet probudila želju, i što me najviše smeta, razlog (!) da se ubijem... U kurac i sve... Ako joj zbilja toliko smetam da me sprečava da budem što jesam, odo ja... Odmah... Il ću se ubiti, ili otići.. Imam ja gdje ići pa nek se ona jebe s kim i kako oće, mene neka pusti na miru!!! Kvragu i život i ja i ona i sve!!!!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---