<body>


Postovi...


08.12.2007.

Dosta mi je svega... I škole, i ljudi, i osjećaja, i života... SVEGA!!!

Svi su okrutni prema meni... Zovu kad im nešto treba... A onda ''Matea, ko te jebe'' I tako većina njih... Ali ne, ovaj post nije samo jedan u nizu posvećen takvim "prijateljima". Ovaj post je posvećen Mišelu. Osobi koju jako puno volim i do koje mi je puno stalo... I zbog koje ne želim patiti... Opet... Prije smo bili skupa... Iako je stariji od mene 10 godina... Sad će većina reći "Luda si" (misleći na mene). I svega je tu bilo... I nismo više skupa, ali... Otkad smo prekinuli, on je OPET prešao na šverc droge, opet jurca motorom svuda, opet je nepažljiv i neodgovoran... Ali ne smeta meni ni to... Smeta mi to što je ko moja sestra... Koju sam previše voljela i bez koje mi je danas JAKO TEŠKO iako nismo često bile skupa... Bojim se za njega jer me strah da i on ne umre... Kao ona... Zbog droge... I to je jedino čega se bojim... Iako se grozno odnosi prema meni... I prema mojim osjećajima... I mojoj ljubavi prema njemu... Svejedno se bojim za njega... I ne želim čuti ili pročitati... Da je poginuo ili imao neku nesreću... Samo zbog droge... I alkohola... I to je sve... ne znam... Nisam više pametna... A stvar je u tome da je on mene UPRAVO SADA povrjedio... I zato ovo pišem u suzama... I zato se ispričavam ako ima pogrješaka... I to je sve... Moram to reći, istresti iz sebe...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22333

---