<body>


Postovi...


11.12.2007.

Prošlo me crnilo...

A...Da...Prošlo me crnilo... Ne znam, samo preko noći... Odjednom... Ne želim se više niti šminkati, niti oblačiti onako... Jednostavno me je prošlo... A budući da sam ujutro u školi, ne mogu puno pisati da ne zakasnim... Samo me zanima kako će ove moje u školi reagirati danas kad me vide... Hmmm... Oće li biti iznenađene? Ili ljute? Ma i nije me briga... Možda više nisam u crnilu, ali ipak me ne zanima šta će misliti o meni... Eto samo ukratko... To me malo muči... Pa jbg... Ne moraju moji problemi uvijek zauzeti pola stranice :)

To je samo ukratko :)

By: CuraBezImena
Kissi kissii love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

25402

---