<body>


Postovi...


13.12.2007.

Znala sam da neće dugo trajati... Da će me brzo zaboraviti... Da ću ubrzo ostati u nekom drugom planu... I da ću opet biti povrjeđena... I napuštena... Hvala Marina, sad si mi pokazala kakva si ti ustvari...

I sam naslov kaže... Marina, hvala ti... sad si dokazala da si UPRAVO TI ono što si govorila za Ana Mariju!... ti si ta koja druge tako ostavlja i napušta kako ti se digne!... i upravo ti si ta koja ne zaslužuje više šansi, a ne Ana... i upravo ti trebaš da ostaneš sama, da vidiš kako je to!... ali vidim da se to neće dogoditi, prepametna si za takvo što!... samo druge vučeš za nos i vrtiš ih oko malog prsta... ali da znaš, upravo si ostala bez jedne frendice... MENE... jučer (!) si govorila kako ćeš Anu ubiti, kako ćeš joj glavu u zid zakucati, a več danas ste opet the best... nemam ništa protiv, naprotiv, drago mi je... ali stalno glumiš kako želiš pomoći i izvući druge iz lošeg društva, a sama nas tjeraš u loše društvo!... kao što si i mene sada stjerala opet u Andreino društvo a znaš da me stara zbog nje proglasila ludom!... da, upravo tako, stara me proglasila ludom jer je stekla takav dojam o Andrei, da je luda... Hvala ti Marina... Samo si mi sad pokazala kakva si, a takva ćeš uvijek i biti jer 'Vuk dlaku mjenja, ali ćud nikada' E pa u ovom slučaju, ti si vuk... I nije me više briga za tebe, tvoje probleme, muke, tvoj stil i to što si ti postala emo, ili koji kurac si više! jedan dan si emo, drugi rock, treći šmel, a stalno tupiš kako si rock... ne, nisi, to ti samo misliš... nisi ni približna rock-u kao što ni ja nisam bila dark, to sam samo mislila! ako ovo pročitaš, malo razmisli o tome kako si me povrjedila, i samo se usudi sutra mi se obratiti u školi... bijesna sam na tebe i mogla bih te ubiti! i samo da znaš, nađi si novu curu za bend, ja izlazim. this is the end, beacuse you didn't know how to have beautiful frendship... i don't care anymore for you and your feelings... you can die, i don't care... beacuse of you, i'm again something like dark... I HATE YOU! BEACUSE I DON'T WANT TO BE THAT!!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22336

---