<body>


Postovi...


15.12.2007.

Baš je tužno...

Voze se cura i dečko na motoru:
Cura:"Nemoj tako brzo, smanji!"
Dečko:"Ne baš je ludo..."
Cura:"Ne, nije... Molim te, uspori."
Dečko:"Reci da me voliš!"
Cura:"Znaš da te volim!"
Dečko:"Zagrli me."
Cura ga zagrli...
Dečko:"Molim te, uzmi moju kacigu sa glave, meni je tijesna i stavi je sebi na glavu!"

Sljedeće jutro u novinama: Motor imao nesreću, jer su kočnice popustile, dvije osobe su bile na motoru - jedna je preživjela, a druga poginula.
ISTINA JE: Da je dečko ustanovio na pola puta da su kočnice popustile, a to nije htio reći svojoj curi... Želio je posljednji put čuti njene riječi - VOLIM TE! Želio je posljednji put osjetiti njen - ZAGRLJAJ! Zatim ju je zamolio da stavi njegovu kacigu na svoju glavu
 jer je želio da ona preživi iako je to značilo da će on poginuti…

Joooj... Baš tužno :((


i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

23200

---