<body>


Postovi...


18.12.2007.

Volio me, a zatim ubio

"Malena" - tako me zvao;
"Pusa na usne" - tako me tješio;
"Volim te" - tako me usrećio;
"Ne trebaš mi više" - e, tako me ubio!!!

I to nije od nikog prepisano, da se zna. To je stvarno tako bilo... I ta osoba je postala jedan od puno uzroka moje prečeste tuge i želje za ubojstvom... A ipak sam joj oprostila... Iako me to i danas boli... I iako još uvijek nisam preboljela tu osobu do kraja... Ako ovo ikad pročita (a sumnjam da hoće), nadam se da će se prepoznati...

Eto, samo malo da osvježim blog, i pošto sam to danas, na satu hrvatskog :) smislila, i pošto me to toliko grize i boli, i pošto je ovo moj 'javni' dnevnik, unosim i taj "važan događaj" !!!

Kissi kissi by CuraBezImenai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22333

---