<body>


Postovi...


20.12.2007.

I ovu večer provodim u tišini svoje sobe, plačući i tiho jecajući jer su roditelji (ne moji......) upropastili moju vezu.... Pa gdje to ima!?!?!?!?!

Da, upravo tako... Benijevi roditelji otjeraše vezu u propast....Nije da ga krivim...Ali mislim da nije fer...Dobio jednu kecu iz glazbenog jer nije napravio domaću zadaću i dobio kaznu do 26.12.2007. godine. Ja si mislila, dobro, brzo će to, šta sad... A kad ono, javi on meni, da će smjeti ipak tek nakon Nove godine... Haj dobro, nije ni to daleko... Ali kvragu, javi on meni jučer da smije tek 20.06.2008.godine... I danas mi javi da mora izbrisati msn, a samo smo se preko msn-a mogli čuti... I šta da ja sada radim?!?! Čak i kad "odsluži" kaznu, neću ga moći čuti... Teško mi je i ne znam što da radim!!! Sad plačem ko kišna godina, da je bar sve ovo samo ružan san... Pa ne mogu samo ja doživljavati nesreće!!! KVRAGU!!!! Napokon se usrećim i nađem ok dečka, iako preko neta, i onda sve ode u kurac... Pa zar sam suđena nesretnica?? Zar je na mene bačena kletva dok sam bila mala beba?? Zar ću cijeli život tako vući?? Dobar događaj, pa nakon nekog vremena, ubij Bože... Zar cijeli život tako??

AKO NETKO, BILO TKO, IMA BILO KAKAV PAMETAN SAVJET, PREKLINJEM GA DA MI GA DA... Iz predhodnih postova se vidi da ga volim i da me voli, ali kvragu, tako neće ništa funkcionirati ako on izbriše msn...

I usput, sretan Bajram svima (ne uzvraćajte...)

i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22336

---