<body>


Postovi...


22.12.2007.

Ovo mi je najgori Božić i Nova godina dosada... Pa zar sam mogla dobiti "bolji poklon"???? Pa zašto baš bez Benija ostajem... Pa volim ga ko svoju mater... A i sami ste mogli vidjeti da mater volim najviše na svijetu... Pa tako i mog Benija...

Umjesto da se za Božić radujem prvom snijegu, i veselim poklonima, i smijem sa mamom (a možda i tatom), ja ću Božić provesti u sobi, uz paket od 150 maramica, čokolade, pjesmu Numb od Linkinog Parka i mog najdražeg medu kojem ću opet ispovjedati tajne... Postoji li "bolji" način da se provede Božić??????????? Poslije Nove godine sam trebala ići u Njemačku sa tatom... Ali više nisam sigurna želim li to... Jer ako budem išla, svima ću samo prenijeti negativnu energiju, a ne želim da drugi budu tužni zbog mene... Ne želim ni da znaju da sam tužna... Evo, sad ću nabrojati samo par osoba koje znaju za moju tugu i situaciju s Benijem...
1. Mama... Ona je prva saznala, jer sam se njoj obratila za pomoć. I to mi je bio prvi put da sam nju molila za pomoć u ljubavi... Za sve ostale ljubavi me nije bilo briga u kakvoj smo situaciji... Mislim, bilo me je briga, ali kasnije sam ih sve preboljela... Ali Benija... Ni ne želim ga preboljeti, ne želim uopće prekinuti s njim... A izgleda da ćemo morati...
2. Marina... Razgovarale smo... Pomirile se... Ispričale jedna drugoj... Ispričale događaje i situacije koje smo u zadnje vrijeme proživjele... I njoj sam ispričala to u vezi Benija... I ona mi kaže isto ko i mama... Da me samo podjebava i da prekinem to... Ali ne mogu!!! Ne želim... I mislila je (bar sam tako ja dobila dojam) da mi je to samo još jedna prolazna ljubav, ali čini mi se da je shvatila da nije... Nikad za nijednim dečkom nisam ovoliko plakala... Ni za jednog dečka nisam bila spremna čekati čak 6 mjeseci... Ni za jednog dečka nisam poklanjala ovoliko pažnje, ljubavi i nježnosti ko za njega... Jer on i mama su mi sve... I ne želim izgubiti nijednog od njih... Nenči, tnx na savjetu, al bojim se da ga neću poslušati...
3. Marijan... Mare, tnx što si me saslušao... Sorry što svaki put kad me pitaš što radim, ja kažem da plačem... Al sad me ova situacija s Benijem doslovce ubija i u depri sam... I da ne duljim previše, valjda kužiš :) Svejedno, tnx na strpljenju :))
4. Još jedna osoba sa MSN-a, al nisam sigurna kako se zove... Hehehe, sorry, al zaboravila sam :) Ne znam, pitat ću ga kad dođe... Isto je muško... I najstariji na mom popisu... 29 godina ima... I super je osoba... Tnx što trpiš to moje "dobro" raspoloženje... Ma starije osobe uvijek bolje kuže od mojih vršnjaka... Zato više volim razgovarati sa starijim osobama o ovakvim problemima :)
5. Andrea... Duša moja najdraža!!!! Joj, Deice, hvaja i tebi što me ovoliko trpiš... A dobro, i tebi je ovako, al ne zbog dečkiju, pa znaš kako mi je... Zato ja i ti sutra plačemo zajedno... Može?? Joj, danas smo se ja i moja sis ispričale... S nikim u životu nisam dulje pričala... Vjerujte da nisam... Pričale smo 45 minuta... A vjerojatno ćemo iz dana u dan sve više i više... Ali Deice najdraža, sorry, ja ne zovem... Stara se ionako dere na mene po čitave dane zbog Interneta... Hehehehe
Pusa najdražoj seki!!! I pozzz za tvoju real seku Martinu... A dobro, i za Tamaru iako se s njom baš nisam sprijateljila :)

Eto, to vam je 5 osoba koje znaju za moju bol, tugu, patnju, nesreću, suze i depru... Hvala im svima što me trpe i što se trude pomoći mi... Volim ja njih svih JAAAAKO PUNO, ali mamu, Deu i Nenu NAAAAAJVIŠE... Dečki, sorry :P

Eto, ukratko od mene... I slikice mog dragog... Da svaki put kad uđem na svoj blog da vidim njega... Mama me skoro killala danas.... Kad smo već kod njegovih slika... Isprintala sam sve njegove slike koje imam i poljepila ih po sobi... Kad je ušla, šlag ju je strefio... A njegova slika mi je i na pozadini moba, na pozadini kompa i na displayu MSN-a. Jel postoji netko luđi?? I BTW... Njegovo ime na ormaru, na bilježnicama (SVIM!!!!), na nekim knjigama (OMOTI) i na mojoj ruci.... A na drugoj ruci plavim markerom... "GAME OVER..." ispod toga malim slovima... "PLAY AGAIN"... Beni, fajiš mi puno i nadam se da je to sve samo šala ili još bolje, samo ružan san... UŠTIPNITE ME!!!

Swikice...Neke su malo mutne... Al jbg... Bitno da su tu :)
Ki$$i ki$$i for you by CuraBezImena
A njemu jedna BIG KISS ON LIPS :)))) :*i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22333

---