<body>


Postovi...


24.12.2007.

Jebemu komp i viruse i probleme i božiće kupnje... NAJGORE DOBA GODINE!!!

Uvijek samo gužve... Svi samo bacaju novac... Na razne gluposti... Sad sam isfrustrirana, ali ne zbog Božića, ni zbog Benija, ni zbog koga... Nego zbog kompa... Imam virus... Neki šta ja znam... Al nema veze, sad bar imam razlog da zovem majstora... A mlad... I zgodan... Hahahaha, kud ćeš bolje... Šalim se... Al svejedno ga moram zvati... Samo da mi komp preživi i da mi ne mjenjaju disk... Na njemu mi je sve!! Pjesme, postovi, slike, sveeeee!!!!!! Ako promjene disk, ja ih killam... Eto, samo ukratko jer mi je to trenutno najveći problem...

Ki$$i ki$$i by CuraBezImenai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

23200

---