<body>


Postovi...


25.12.2007.

Post za Marinu

Neće bit dug... Samo par riječi u slučaju da navrati... Pa kad neće već da me sluša, možda će joj biti zanimljivije ovdje pročitati... Što se tiče onog posta... Od prije nekoliko dana... Kad sam pisala loše o Marini... To je bilo zato što sam bila povrjeđena i bijesna... Ne samo na nju, nego na cijeli svijet!!! I nakon što smo razgovarale, i nakon što sam joj sve fino objasnila što me mučilo i što sam o njoj tada mislila, i koliko me to boljelo, ona dođe da bi me (valjda) vrjeđala... E, pa, Marina, ubijaj ti koliko ti srce želi... Što se mene tiče, nakon ovih par komentara, za tebe sam mrtva od trenutka kad si napisala prvo slovo prvog komentara koji si ostavila... Eto, sad i to znaš fino... I ako misliš da sam te ja ubila, nisam... Sama si se ubila... SAMA! Jer mi nisi dala niti da ti objasnim... I znaš što još? Sad kad sam fino mrtva za tebe, neću se više suzdržavati... Evo, da ti još kažem... Da me uistinu živciraš... Jer, eto kako smo svi u školi primjetili, svaka druga ti je "Pozvat ću ja tebi ove svoje s Vežice"... Zovi draga, zovi... Zvat ću i ja sa Sicilije, iz Slovenije, Italije, Srbije, iz Poreča... Samo zovi draga... To nisam ozbiljno mislila, nego ono... Sarkastično, kako bi se reklo... U prijevodu bi to značilo "DAJ SE SPUSTI NA ZEMLJU I POČNI BRANITI SAMA SEBE, A NE BRANITI SE TOM JEBENOM VEŽICOM!"

Eto, sad nek se zna sve... I daj odluči već jednom šta ćeš biti! Prekini mješati emo, rock, punk, šmel i metal... Jer pola toga se u raznim kombinacijama nikad nije i neće slagati!!! Kao npr. Rock-šmel, ili metal-šmel, i ostalo... Ozbiljno ti kažem Marina, spusti se na zemlju jer nisi jedina koja je u depri, koja pati, koja tuguje, kojoj je loše, nisi jedina osoba koja ima probleme... Ja također imam svoje probleme, i Ana, i moji blogeri i blogerice, ne vrti se svijet samo oko tebe! Utuvi si već jednom to u glavu... Tek sada pokazuješ kakva si... Sa svime onime što si pomiješala (rock, punk, metal, šmel, emo) tvrdiš da si rock i svi bi te se kao trebali bojati... A ustvari si samo razmaženo derište koje cendra za svaku sitnicu koju ne dobije ili pak ne smije niti pomisliti na to!!! Pošto je ovo moj javni dnevnik, pošto tu pišem o svima koji su mi loši, i dobri, koje ne volim i volim, koje ne mogu smisliti i od kojih se ne mogu razdvojiti... Tako sam i tebe smjestila na ovaj blog... U ovom postu si uvrštena u one koje ne mogu više niti smisliti... Razmisli malo o tome!!!!

Tnx... Bay!
Ki$$i ki$$i by CuraBezImenai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22333

---