<body>


Postovi...


25.12.2007.

Ulomak iz priče

Većina vas koji vjerno čitate moj blog, zna da sam spominjala Mišela. :)

Točnije, on je bio jedan od mojih dečkiju... I puno sam ga voljela, i dan danas ga volim. I žao mi je zbog svega što se dogodilo... A toliko se toga izdogađalo i više ne znam što se desilo, što nije, i što je bio zbilja, što san... Zbilja ne znam, sve je u toj vezi bilo vrlo zbunjujuće... Al evo, na svom drugom blogu objavila sam priču koju sam uzela s jedne stranice (
www.ljubavna.com) i ta me priča jako podsjetila na njega i tih par dijelova priče natjerali su me da zaplačem... Jer ga opisuju... Baš ti dijelovi...

....A onda grižnja savjesti "Kako je? Što radi? Je li sretan? Ima li nekoga koga voli? Misli li na mene?"....

....Ja više nisam onaj isti, onaj koga si voljela....

....Mislila sam da ću umrijeti, pitala sam se gdje je dečko kojeg sam davno upoznala, gdje je ona maza? Gdje je onaj u kojeg sam se zaljubila. Došao je do dna, ja tamo nisam mogla za njim. U to vrijeme upoznala sam dečka koji me toliko podsjećao na njega, njegove oči, glas, njegove šale, toliko toga....


I nek se zna, sva tri djela me zaista podsjećaju na njega, jer ta tri djela ne samo da opisuju njega, nego i 3. dio opisuje i mene... Samo ja nisam stupila u vezu s dečkom kojeg sam upoznala... To je jedino drukčije što se 3. dijela tiče... Ako vas priča zanima, zadnji napisani post na drugom blogu... (http://coolsms.blogger.ba)

Eto, to je to... Čujemo se i tipkamo se :)
Ki$$i ki$$i by CuraBezImenai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---