<body>


Postovi...


25.12.2007.

Joooj, ne prestajem misliti na Benija... Kako god okrenem, ness me podsjeca na njega... Pomagajte ako možete, izludit ću više ovako... Mater me se boji, kad sam u crnom od glave do pete, a čak me ni to ne uveseljava (mislim crnilo, ne materin strah)

Ma i sam naziv posta (poduži naziv xD) vam sve govori, kad sam navikla da sve sažmem u naslov pa se onda raspišem u postu... Pomozite, pls! Ako znate kako, pomagajte, ako ne znate, dajte i najgluplje savjete, samo pokušajte pomoći jer se osjećam ko da me Beni proganja... Slušam muziku, nađe se riječ, stih, nekad i čitava pjesma da me sjeti na njega... Eto, sad slušam od Groove Coverage "Poison" i "7 Years And 50 Days"... Čitave pjesme me na njega podsjećaju... Gledam TV, pa sve neki romantični božićni filmovima sa nesretnim ljubavima... Pa razgovaram mamu i uvijek (slučajno) spomene nešto što mene podsjeti na njega... Odem da jedem, onda se sjetim čokolade ---> depresija i tuga ---> Beni... Pa onda idem da malo odmorim pa oko mene sve igračke i moja najdraža koju uvijek zagrlim kad plačem (što je vrlo često)... Pa navečer kad spavam, skoro uvijek njega sanjam, onda ostajem budna do kasno u noć, plačem, razmišljam o nama, gledam njegove slike, i molim se da ne prekinemo... Ma sve, ali sve me asocira na njega... Čak i najgluplje riječi... Nisam više pametna... Božić sam provela kako sam i rekla... Maramice, čokolada, u krevetu... Plačući... Poslala sam mu mail prije 5-6 dana pa ne odgovara... Pa luda sam više i ne znam, stvarno ne znam što da radim... On je jedini dečko zbog kojeg sam ovoliko plakala, zbog kojeg sam ovoliko patila, tugovala, zapravo, možda vam ovo sve razjasni - ON JE JEDINI DEČKO ZBOG KOJEG SAM TRAŽILA SAVJET OD MAME I SVIH OSTALIH!!! Mislim, imala sam ful puno dečkiju... Na duže vrijeme... Mišel, Krešimir, Mirza, Benjamin, Franko, Danijel, Klaudio... Bilo ih je puno za koje mnogi i nisu znali... I bili smo po dva-tri mjeseca skupa... Ali ni zbog kojeg nisam trčala mami po savjet... Ako znate kako, preklinjem vas POMOZITE! Bit ću vam zahvalna do groba... Gracie...
Ki$$i ki$$i by CuraBezImenai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22333

---