<body>


Postovi...


30.12.2007.

Danas dajem zadnju šansu frizerima... Al ne u Klaiću, gdje su od mene naprawili balawicu od 6 godina, idem kod druge frizerke. Mater mi rekla da zna onako ošišat, pa... sad ćemo widjet...

Oke... Danas idem kod frizerke... neke mamine, ne znam koja je, al kažu da je dobra... pa nek se na meni dokaže. ako uspije poprawit ono što su one u Klaiću usrale, dignut ću joj spomenik. jer ono nije ni približno onom na slici... al dobro... sad ćemo widjet što će owa smiksat... naručena sam u 13 sati... pa ettt... wish me luck... hehe

WoZdRa

ki$$i ki$$i by CuraBezImenai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---