<body>


Postovi...


30.12.2007.

Hmmmm... Da widimo... Mislim da mi materi nisu swe daske na broju... Ili mi se samo čini?? Ne znam, jedino što znam jest da mi se swiđa to što je danas izjawila!!! xD

Pa... stwari stoje 'wako... danas ja cijeli dan na onoj stranici VF (www.vampirefreaks.com)... i našla ja neke slike od jedne cure... ma, ne da mi se opisiwati pa eww, widite sami...I zowem ja mamu, da widi... Jer mi se ti pirsinzi ful swiđaju. I kažem ja njoj (malo glupo, al jbg... ulizujem se, šta'š... xD) "Prije nego priđeš kompu, stawi ruke iza leđa da me ne ubiješ..." I, dobro, ona stawi ruke iza leđa i priđe i pita me šta želim... i ja joj pokažem tu sliku (odozgo) i pitam je "Dal bi ti meni dopustila da stawim owako pirs... al ne dwa, samo jedan...??" I kaže ona meni "Da, ali samo kad bi skinula to crnilo s očiju..." I dobro, pošto se meni to ful swiđa (mislim, pirs) ja bi skinula to crnilo... Jebeš to... dowoljno unutar oka i maskare i dobro... al sad... ja bi je pitala da mi potpiše pa da stawim, ali ne znam... Rekla sam da ću čekati do swog rođendana (11.05.2008.) pa ako me to još bude interesowalo, pitat ću je... i to sam joj rekla... i rekla je da je to pametna odluka... al ona je meni rekla da bi mi dopustila... i ja to nisam wjerowala... i pitala sam je zašto mi to tek tako dopušta... a ona meni kaže "zato što bi se ti brzo predomislila, i skinula to s usne"... zar se stwarno pirs može skidat s usne? xD
Ko zna, nek mi kaže... Ja nisam sigurna, a mama kaže da može... Et... Tako wam stoje stwari...

POzZZzZ
ki$$i ki$$i by CuraBezImenai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---