<body>


Postovi...


31.12.2007.

Owo je ispričala jedna cura na nekom forumu... Njen dožiwljaj bušenja... hehe

Ovako vam je bilo: došla sam tamo i odmah došla na red.vKad sam ušla unutra bilo me je jako strah. Na radiu je svirala neka dosadna opera. Onda sam sjela na stolac i teta mi je samo primila usnicu, namjestila aparatić i samo stisnula. Sve je bilo tako brzo! Al je dosta jako zaboljelo i imam čudan osiječaj u usnici. Sad imam samo neki mali. Neke dvije točkice da mi se ne infekcira (il kaj, neznam). Tek za 2 tjedna mogu staviti pravoga. Nije bilo tak grozno, osim onda kad je stisnula. Krvi nije bilo (kolko ja znam) . Sad imam osječaj kao da imam iglu u usnici. Ali su mi rekli da ću se naviknuti i da će proći. Jedva čekam pravi! Več ga imam. Sličan je onom na slici u kutu samo kuglica nije siva nego tamno, tamno jako tamno plava, skoro crna. I malo je ljepši. I tak je to bilo!


TO JE ISPRIČALA JEDNA CURA NA FORUMU. ISTO IMA 14 GODINA.i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22333

---