<body>


Postovi...


31.12.2007.

Nisam sigurna šta se dešawa sa mojom familijom, al su totalno skrenuli... Mislim, meni ne smeta, imam ja neke koristi od toga... Al da tako naglo skrenu??? Ne bih baš rekla...

Oke... Za jučerašnju situaciju s prisewima ste weć imali prilike čitati... Negdje dolje među drugim postowima... Al nema weze... Pustimo to sad... Danas mi se stara digla u 6, iako je išla raditi u 9 i pol... I ja njoj pustila poruku na stolu da me probudi jer joj moram nešto reć... Također wezano za pirsewe... Jer sam nabawila cijene u pojedinim pirs & tattoo shopowima u gradu... I njoj waljda, k'o i uwijek, bilo žao da me budi. Al nije joj bilo žao otworit mi wrata od sobe širom (wanjska) i nawit muziku u kuhinji... Pa me je swejedno probudila... Na ne baš ugodan način... Smrzla sam se i u snu počela pjewat... A jebiga, al nije ni to ono što me danas zbunilo... Tako je to uwijek kad joj kažem da me probudi, što je wrlo često... I dobro, ona skuhala paštu i salsu da imam za ručak pošto danas idem kod seke na doček i nema me do sutra... I ode ona... A u borawku tata spawa... Nije on skužio ni da su wrata otworena, ni da muzika radi... On spawa sa telewizijom, upaljenom, i ono, ko u pol bijela dana, nawijena na 50... Pa onda cijela kuća trešti, a on spawa... I dobro, ja se digla... A on... Hrče, pa podriguje, pa prdi, pa hrče, pa kašlje, a swe mobitel swijetli od silnih poruka, a ne usudi se pogledat... Budala... I dobro, kasnije ja o'šla u WC da sredim kosu i šminku... I to u nekoliko nawrata... Prwi put, gel i lak... Drugi put isto to, samo et, još jače da ulowi, i treći put isto to, samo manje gela i laka, pa sam napokon naprawila od kose ono što sam htjela... ALELUJA!!!
I dobro, ja stawila olowku, sjenilo i da ću stawit maskaru, a stari se waljda digo i da će u WC i mislio da je prazan, i ugasi on meni swjetlo (mislio upalit....)... Pa joj, mogla sam ga taj tren ubiti... I dobro, dowršim ja, pustim ga u WC... I odo da si podgrijem jest, kad eto njega u kuhinju... A cijeli owaj mjesec sam swake subote od njega tražila i dobila 200 kuna za u grad... I da on meni 200 kuna... Al dobro, nemam ja niš protiw, al stwar je u tome da ja nisam tražila... Pa et, ne znam, čitaw tjedan kuka da ga glawa boli... Ko zna šta mu je... Ja ga pitam za šta mi daje tolke pare, jer sam widjela da je njemu ostalo 50 kuna... Kaže on "Tako... Da imaš..." A rek'o dobro... Et, prije sam ga morala moljakat za 50 kuna, a sad mi bez pardona da 200... Ne znam šta mu je, al štogod da je, meni se swiđa... Pa ett...

Ki$$i ki$$i by CuraBezImena

SWIMA     SRETNA     NOWA     2008.     GODINA!!!!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

25402

---