<body>


Postovi...


31.12.2007.

Swega mi je dosta... Opet me žele mjenjati kao osobu... Opet me ucjenjuju... Opet mi nanose bol i patnju... Opet sam nesretna... Al ne kao prije... Ma kakwi... Još wiše sam nesretna!!!!!

Oke... Sad wam post pišem u suzama, tako da ako bude pogreški, unaprijed se ispričawam! Danas sam skoro cijelo jutro razgovarala sa Benjaminom... I stwarno sam sretna zbog toga... I sad, prije jedno 15 minuta on meni kaže da želi da se wratim na staro, da me owakwu ne woli baš... I ja sam ga pitala što ću sad i was, koji me wjerno čitate...

KOJE SU TO MOJE PROMJENE? ŠTO SAM JA TO PROMJENILA OD POČETKA PISANJA OWOG BLOGA? PO ČEMU SAM DRUKČIJA? AJMO, SWI KOJI ME ČITAJU OD POČETKA, A ZNAM DA WAS IMA PAR TAKWIH, PIŠITE SWE MOJE PROMJENE KOJE NAĐETE...!!! 

I ja mu kažem nek mi kaže u čemu sam se promjenila, i, ako mogu, wratit ću to kako je prije bilo... A kaže on meni "Odjeća, ponašanje..." Ja, kolko znam, nosim crnilo dosta često od sestrine smrti... Tad ga još nisam niti poznawala... A i nosim swe što sam i prije... Traperice, suknje, tajice, majice, jaknice na patent... Swe isto... Nokte sam i prije lakirala u crno... I ostale tamne boje... Jedino što ne mogu poreći jest šminka... To zbilja jesam promjenila, i opet ću... Zbog njega... A jedino što me je pogodilo je owa izjawa "Samo hoću da znaš, što se tiče pirsa, ti ga stawi, ali AKO se meni NE swidi, weza je gotowa!" Ja sam to shwatla kao ucjenu... Ne znam kako drukčije... A uostalom, opet se osjećam kao da drugi uprawljaju mojim žiwotom... Oće me promjeniti, i ja se zbog njega želim promjeniti, ali ne mogu sad izwršawati swe što poželi... Ja pirs želim od swoje 10. godine, iako to nisam pokaziwala, i sad kad sam napokon dobila odobrenje, on me owako zajebe... Što mi je to trebalo?! I rekla sam i njemu i sad ću to wama reći da mi budete swjedoci... O swojim promjenama ću razgowarati s mamom, a njemu sam rekla, ako owa weza pukne (nedo dragi Bog), ja se opet powlačim u crnilo... Šminka, nokti, kosa, odjeća, ponašanje, swe!! Čak i želji za samoubojstwom, a pukne li weza, možda ga i izwršim... No to mu nisam rekla... Još da kaže da sam luda... Al et, wi ste mi swjedoci...

I sad me toliko rasplakao s time swime, i powrjedio... Zašto ja ne mogu jednom u žiwotu nać dečka koji će me prihwatit owakwu kakwa jesam?!?! Sjebana, crna, sa željom za samoubojswto... Mislim... Ne znam šta da mislim... Oglupila sam poslije swega...!!!! Toliko me sad s time swime raspalio da bih se sad išla ubit... Al et, neću... Ja ću stawit pirs, njemu ako se ne swidi, njegow problem... Ne mogu ja sebi totalno uskratiti ono što me weseli jer on tako želi... Meni je žao... Stwarno je... Jer nikog kao njega nisam woljela... I da mi bilo koji drugi dečko u wezi kaže to što je on... Ono u wezi pirsa... Istog trena bih ja raskinula pa nek si nađu drugu budalu za ucjenjiwanje, al njega prewiše wolim da bih mu to rekla... A ako je on takwa "faca" da bi me ostawio zbo jednog jebenog pirsa... Joooj, poludit ću! Ne znam šta da mislim... Mozak mi je stao... Swe isparilo iz glawe... Ne da mi se ni kod seke ić... Najrađe bih ostala doma i plakala i plakala i plakala i dočekala NOwu ko i Božić... U suzama, s čokoladom i paketom od 150 maramica... Pa kud puklo da puklo... Joooj... Šta da radim?!?!?!?!
Zašto moram biti owoliko tolerantna... Uwijek ko neka žrtwa... Tako se osjećam... Žrtwa čijim žiwotom uprawljaju drugi... Žrtwa koju uwijek powrijede baš oni koje zawoli... Žrtwa koja tim osobama želi ispuniti swe želje, samo da ih ne izgubi... A opet... Želja za samim onim, što oni na meni ne žele, wuče me na swoju stranu.... Nisam wiše pametna... Ne znam šta da radim, mislim, želim, kako da postupim, što da promjenim.... NE ZNAM! I putem owog posta se ispričawam Marini... Sorry Nena, ako owo pročitaš...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22332

---