<body>


Postovi...


01.01.2008.

01.01.2008. - moj prwi post u nowoj godini... xD

Danas kad sam došla kući, zna se... odmah sam sjela za komp!!! hehe
i narawno, išla sam na msn, i ono, 11 nowih poruka... dobro, uglawnom od blogger.ba, al bile su tu i dwije Benijewe... I pročitam ja njih... oke... kaže da mu je žao zbog onoga što je rekao, wezano za promjene i pirs, da se predomislio, jer da je owo ipak moj žiwot i s njim mogu raditi što želim... i to je oke od njega... al jebiga, ja sam danas  razmišljala o swemu... i... bio je u prawu... ja se zbilja jesam promjenila... i opet ću... al owaj put na bolje... jutros sam išla spawati u 5. i probudila se oko 9... Andrea još spawala... i to dobrano... sto puta sam se digla iz kreweta i wratila nazad, ona ne šljiwi dwa posto... sestre joj se po kući deru, wrište, plaču... ona ništa... cccc... i razmišljala sam... imala sam dwa sata, jer se probudila oko 11... i shwatila sam da je mene Marina ukopala i odwukla na loš put... Jer dok se s njom nisam počela družiti, swe je bilo oke... donekle... kad sam se s njom počela družiti, onda sam počela 'tonuti', postajati ono što mi se uwijek gadilo, sad wiše bez toga ne mogu... CRNILO... eto, to je odgowor... da ne bude, a bez čega to ne možeš... ona je išla lošim putem... ja sam je slijedila jer sam kao frendica imala osjećaj da joj moram pomoći... a ona me samo uwlačila u gowna... i ja ću se sad lijepo, istim putem, početi wraćati u ono što sam bila, a ona, što se mene tiče, može otići na dno dna... nije me wiše briga... što me ne powrjedi, ojača me... tako i owo...

et, malo da se jawim, da oswježim, i da znate moje planowe, al i da se zna, neke emo nawike koje sam stekla, zadržat ću. a i za pirs ostaje također! xD xD

poZZzZ i ki$$i ki$$i by CuraBezImenai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---