<body>


Postovi...


09.01.2008.

Nemam wiše wolje pisati blog... Prošla me nekako wolja... Ne znam...

Ew, ne znam... Ko da mi je owo pisanje bloga pomoglo... Lakše mi je u žiwotu, smirenija sam, Benjamin mi je puno pomogao... I moja seka... I mama... Te tri osobe su bile uz mene kad sam ih najwiše trebala i jedine kojima je bilo stalo do toga tko sam i što sam... I uprawo zbog tih osoba odlučila sam se wratiti u ono što sam bila... Mater kaže da mi dobro ide, da sam weselija, zabajwnija, bolja, spremna na zabawu kao i prije, nisam depresiwna i tužna... Dobro, ponekad jesam... Ali swe rjeđe... Pa i sami widite otkad nisam pisala blog... 6 dana... Skoro cijeli tjedan... I puno mi je bolje... Skinula sam crnu šminku, i wećinu crne odjeće, i crnih misli xD i ponašanje sam donekle promjenila, i još ga mjenjam... Al fakat mi je puno bolje owako... Sretnija sam... I Benjaminu puno hwala, da ga nije bilo, ne bih krenula owim putem natrag... A i mojoj seki Dei koja mi je pokazala gdje sam pogrješila... Pa sad i to poprawljam... I mama mi je dala poučno predawanje, koje mi je isto tako pomoglo da se promjenim... Pa se sad trudim wratiti na staro... Sad sam opet nešto između šminkerice i... Ne znam čega... Al znam da nisam čista šminkerica i zbog toga se ponosim... Hahaha xD

Eto, malo da oswježim blog... I da... Prošla me neka wolja za pisanjem bloga... Ko da mi wiše ne treba... Al neću ga brisati... Al neću ga ni onako često pisati... Waljda xD
Odo sad da se spremam, idem do seke pa et... PoZzzZZ

Ki$$i ki$$i by CuraBezImena!!!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---