<body>


Postovi...


20.01.2008.

Ništa od vansi... Al zato sam kupila starke :P:P:P

Da, naslow kaže... Išla po vanse, kupila starke... Dođemo ja i stara u dućan, ona samo što se nije oneswjestila... Njoj vanse teške... Njoj se to ne swiđa... Ona to ne bi nikad stawila... To je rawan džon... Pa jebote, ne bi ih ona nosila, nego ja... Al dobro, spasila se... Nije bilo broja... Šteta... Al neka, nije smjela ni pomisliti da idemo iz Tower centra dok mi ne kupi neke tene koje mi se swide... I ušli mi u neki dućan, saw u crwenom... I widim ja starke... Malo neobične, al fora... Zebraste neke... I prošećemo još malo po dućanu, i widim još jedne, najnowiji model... Prediwne... Al stara kuka kako je puno dati 700 kuna za njih jer su njoj one zebraste bile ljepše (samo zato jer su bile na sniženju)... A baš sam htjela one... I da, nije mi dala da kupim ništa što je čisto crno... O jebemu... Pa samo crnu odjeću i tamnu imam a ona meni oće kupit smeđe čizme... I to još one kaubojske... Em se meni ne swiđa, em bi se swi smijali, em su 1000 kuna, a teško joj dat 700 za starke... Joj, došlo mi da wrištim... Al et, kupila mi one zebraste pa sam šutila, ipak su to starke xD
I znala je da kod mene kad se ide sa mnom u shoping ne smije bit samo jedna kupljena stwar pa me je pitala šta još hoću, i ja se sjetila da sam prošli wikend widjela neku torbu preko ramena. Crna, al ne skroz... Na Homera Simpsona xD "IF YOU DON'T DO ANYTHING, YOU'LL NEVER MAKE MISTAKES" to piše na njoj... Zakon torba :)

Pa et, malo popunila garderobu... Jučer sam preslagala ormare... PRAAAAAZNOOOO... Tolko je toga bilo... Samo sam se tješila kolko robe imam... A sad widim da je sweeee prazno... Ccccc... Sramota... Hehehei love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22334

---