<body>


Postovi...


23.01.2008.

Moja dosadna točka... Moj život se vraća na dosadnu točku... Na točku u kojoj će sve nestati... Kao da nikad nije postojalo....

Danas sam razmisljala kako bi bilo da nikad nisam upoznala Benjamina... Zbilja sam samu sebe začudila time... Nisam mogla vjerovati da o tome razmišljam... Al jebiga, ipak... Nekako mi je čudno... Nisam inače baš za neke duge veze, al nema veze... Hehh... No eto... Sad kako je počela škola njemu je opet zabranjen kompjuter i moći će rijetko dolaziti... No okej, utjeha mi je da će ipak dolaziti... Al opet.. Od kad njega poznajem... Ne znam... Prvo je sve bilo bajno, sjajno, divno, krasno... Čuli smo se svaki dan, nismo mogli jedno bez drugog.. Sad kao da sve nestaje... Kao da se udaljavamo... Ja sam sve depresivnija... Sve tužnija... Sve rijeđe se čujemo... Puno mi fali... A i kad se čujemo, netko je s njim.. Znači, nema one slobode kao inače... Ne znam... Sve mi je nekako... Čudno... I da, pošto sam ja njemu jednom oprostila na početku veze njegovu prevaru... Jer mi je previše stalo do njega, sad se on meni osjeća dužan... A ja to ne želim... Jer tu nije stvar biti dužan... Zbog toga imam osjećaj da je sa mnom samo zato sto mi to "duguje"... ne znam šta da mislim, oglupila sam... molim pomoooooć :S

eto, to bi bilo sve... pozzzz i cmoka za sveeeei love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22335

---