<body>


Postovi...


30.01.2008.

Ja nemrem da vjerujem... Ja već cijeli tjedan nisam jela ništa konkretno... :S

Ljudi moji, meni je ova gripa počela u nedjelju... I ja od nedjelje nisam jela ništa konkretno... Samo bombone tamanim... Swe mi se gadi od hrane... Meso, riba, riža, krumpir, čokolada, woće... Swe žiwo mi se gadi! A osim swega, nisam niti gladna... To je jedna dobra stwar u owoj gripi :)
Al zato non stop pijem... Počinjem se osjećat ko meduza... 95% vode u tijelu :S Heh

Al dobro je i owo, ja fino skinula 3 kile otkad sam bubana xD
Morat ću ponowiti proces... xD

Al' et', nisam ja te sreće... Mene ozbiljno nešto uhwati swake četwrte godine... :)

See ya, kixx!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---