<body>


Postovi...


31.01.2008.

Neće mene Bog za ruku i prema sreći... Meni je poklonio bol i patnju... I neće da se pokaje...

Pokušawam naučiti žiwjeti lakše s boli koju osjećam... I patnjom... Te mi je "uwjete žiwota" zadala jedna od najdražih osoba... A 3 su... I namjerno neću reći koja... A znam da će se swe tri okriwiti kad owo pročitaju... Al' jbg... Samo je jedna kriwa... Ja neću reći koja... Jer wiše niti OWDJE nemam malo mira i priwatnosti. Otworila sam owdje blog da bih pobjegla od drugih, da bih ih izbjegla, da mi owo bude dnewnik kojem bih mogla izjadati tajne... Ali ne mogu... Znaju neki ljudi swe... Pa wiše nema smisla mjenjati adresu... Prewiše znaju...Ali bol me izjeda... K'o da ću se raspasti... Patnja mi muči srce... Ja sam owisnica... Owisna sam o ljubawi... O LJUBAWI KOJU MI NITKO NE PRUŽA!!!!! Da, istina je... Owisna sam o ljubawi koju nemam... Ne dobiwam u potrebnoj dozi... I hajde, ne bih ništa rekla da to osobe ne znaju... Ali to osobe znaju... No ne daju... Najwiše me to boli... Jer se opet osjećam... Kao da se udaljawam od Benija... Kao da se on ljuti na mene, ili da sam ga powrjedila... I weć par dana razbijam glawu u čemu sam mogla pogrješiti, ako jesam... A ne znam u čemu sam pogrješila... Tražim i ne widim... Ne nalazim... Jednostawno ne mogu, iako želim... Opet ga nema weć par dana... A mene boli jer imam tu jebenu gripu, i kad pozowe na msn, ja ne mogu jer mene sjebe temperatura 39. I onda se prisilim dignuti da idem na msn, i dođem, njega nema... I onda poželim da zaspim i ujutro se wiše ne probudim... Znam, nisam normalna... Očekujem nešto što ne mogu imati... A to je brdo ljubawi... Da, jbg... Ja sam takwa osoba.... Pokušala sam kao darkerica... Bila sam neko wrijeme od čelika... Ali brzo je to palo... Jer ja to nisam mogla izdržati... Jer sam bila slaba... I uwijek me netko slomi... Ja se dižem, i ne dam se da me tako lako ruše... Ali uwijek nađu moju bolnu točku... Moju ranu koju opet otwore... Koja opet zaboli, čak još i wiše... I kojoj nema lijeka... Jer ja od ljubawi žiwim... A nemam ju... Žalosno, ali istinito... I nastawi li tako (A VIDIM DA HOĆE, JER NITKO NE JEBE MOJE OSJEĆAJE), ja ću ubrzo umrijeti... Od nedostatke ljubawi, nježnosti i razumjewanja...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---