<body>


Postovi...


03.02.2008.

Swi se wesele mojoj nesreći... Sad kad bih pitala swakog zasebno, dal mu je stalo do mene i dal me woli, wećina bi rekla "DA" i swi bi lagali...

Tužna, usamljena, newoljena, nesretna, sjebana, odbačena, neshwaćena, powrjeđena, iznewjerena, razočarana, nepodržana... Da, da, to swe opisuje mene... Da, ja to jesam... Od swakog zasebno... Swi su mi to učinili... Swi su me rastužili... I unesrećili, i sjebali, i razočarali, i powrjedili... I swe gore nawedeno... Swe to zahwaljujući njima... Pogotowo jednoj osobi... Zbog koje ja ispaštam... Brnaim tu osobu... I onda ja najebem... Onda sam ja kriwa... Zašto? Jer je nezahwalna... Hwala toj osobi... I onima zbog kojih se owako osjećam... HWALA!!!!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---