<body>


Postovi...


04.02.2008.

Stari me se neš ko odreko... Aj, fala kurcu više... Napokon malo mira...

Da, hwala ti Bože na uslišenim molitwama... Napokon ga se rješila... Jeeeeee... Sad napokon imam swoj mir... Uh, kako je fino... Napokon bez stresa... Milinaaaaa... Dođe on meni i neš kao daje alimentaciju i počne nešto srat kako ja nemam poštowanja prema njemu, kako sam ja njegowa kćer i kako je on moj otac i kako ja njega moram poštowati i te spike i sranja.... Ma jebeeee seeee meni za njega... Dabog da crko jednom zauwijek... Samo nam ugled ruši... Jebe se s maloljetnicama, a djed im može biti, pije ko konj, nikako prestat, puši ko lud, i sad on misli, on se mene odreko pa je to meni kao nekakwa kazna... Ma kakwa kazna, owo je sreća... Bog je danas pokazao da me bar malo woli... Napokon sreća... Jaoooo, presretna sam, plačem od sreće... Je, sad ćete reći da sam luda... Ma jebe se meni šta ćete wi meni reći... Nek sam luda... Sad bar žiwim na miru...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---