<body>


Postovi...


10.02.2008.

Fali mi Beni... :((((

Ili je dobio kaznu pa ne može na msn, ili mu se komp pokvario ili ga je netko jaaaako naljutio... Fali mi puno, nema ga zadnjih par dana... A i kad je tu, razgovor je jedna riječ... Štogod pitam, odgovara jednom rječju... A mene strah da ga nisam možda ja naljutila pa kaže kao da nisam ja... :((((

Sve u svemu, jako mi fali, a nema ga... I žao mi je što je tako bezvoljan... Šmrc...

Pusa svima, njemu najveća... :/

Love ya all, zvalj!!!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---