<body>


Postovi...


11.02.2008.

Danas u još većoj komi... ŠMRC....

Jaooo, ni danas mi se nikako nije javio... Sad sam u još većoj komi... On je jedino što meni treba... On je meni kao zrak... Ko jedan od uvjeta za život... A taj uvjet trenutno nemam... I gubim snagu... Danas sam išla u školu... Fala ti Bože više!!! Malo mi je pomoglo... Pa nisam puno mislila na njega i bilo mi je lakše... A čim sam se odvojila od Nene i Ane i Dee... Odmah mi je pao mrak na oči... Kako ću sad... Što ću sad... Sad će opet zauzeti moju pamet... I opet ću pošašavit... Opet ću past u komu... I samo misliti na njega... Jer kod mene ide... Čim dođem doma, muzika se upali... Odmah, istog trena... Jer sam postala ovisna o muzici... A svaka pjesma me podsjeti na njega... Makar jedna riječ... I ja se sjetim njega... I onda se zatvorim u svoj svijet... Zagledam u jednu točku... Gledam u jedno mjesto... I razmišljam, razmišljam, razmišljam... O njemu, o sebi, o životu... O svemuuuuu... Grozno mi je... Toliko mi fali da bih sada najrađe lagala staroj da sam se užasno porezala, da moram na hitnu, samo da dođe s posla, samo da ne budem sama... JER SLUŠAM MUZIKU I MISLIM NA NJEGA!!! Ajde što ja mislim na njega, al mi fali i teško mi je... :((((((((

U totalnoj komi sam... Najrađe bih sad plakala... Drugo ionako ne znam...

Benjamine, volim te!!!!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---