<body>


Postovi...


13.02.2008.

Ubijte me, molim vas... Bilo tko... Ne želim više živjeti... Povrjeđena sam... Više nego ikada...

Molim vas, preklinjem vas... Nek me netko ubije... Danas me je Beni jako povrjedio... Već i pretpostavljate... Da, ostavio me... I to ovim riječima

"Prekidamo!! Zato jer sam bezosjećajan i nikad te nisam volio IZVINI mislio sam da te volim al ne, OPROSTI, al mozda u buducnosti opet budemo zajedno" - za to znam da nikad više neće biti... to je rekao samo da meni kao bude lakše...

"Nisam mogao dalje da ti lažem da te volim, nadam se da ćeš naći ko će te voljeti i dati ti sve što ja nisam..."

Ne mogu vjerovati... Ovo je za mene previše... Stvarno je... Zašto me uvijek povrjede osobe koje volim... Za koje bih život dala... Sad je razred dobio još jednu crnu tugu... Mene... I nek me nitko ne pokušava oraspoložiti jer nikome neće uspjeti... Ne želim više živjeti... NE ŽELIM!!! Zašto uvijek ja... Zašto... Uvijek se zaljubim i volim do kraja i završim ovako... I još pred valentinovo... On me učinio najsretnijom osobom na svijetu... Sad to neću opet biti... Bar ne ubrzo... Ne mogu prestati plakati... Jednostavno mi previše fali... Previše ga volim... Previše mi znači... Da bar netko dođe i zakolje me dok spavam... Ne želim se više nikada probuditi... NIKADA VIŠE!!!!!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---