<body>


Postovi...


16.02.2008.

Oke... Nisam pisala 2-3 dana... Mislila sam da sam ok... Ali nisam...

Mislila sam da su mi mamine riječi pomogle, da su me utješile... Nisam niti pomislila da će mi Beni toliko faliti... Bilo mi je lakše neko vrijeme kada mi je mama rekla da osobe koje ostave partnera pred Valentinovo, to su zle osobe... To me je ova 3 dana držalo... Ali je popustilo... Kad god sam s prijateljima u društvu ili da s njima razgovaram... Ja sam okej... Ali čim se odvojim od njih, povučem se u sobu, nabijem slušalice u uši i slušam muziku... A svaka pjesma me na nešto podsjeti... Nažalost tužno... I onda počnem razmišljati o svemu... I na kraju završi na Beniju... Sad mi toliko fali... Nikad u životu nisam plakala niti zbog jednog dečka... Nikada nisam zbog dečka ovoliko patila... Nikad me nije ovoliko boljelo koliko me sada boli... Stvarno sam vjerovala da me voli... Ali ispalo je da ne... I to me najviše povrjedilo... Što me je 6. mjeseci samo lagao i zavaravao... A ja kao ja, naivna i glupa, vjerovala sam mu... I sad mi je srce opet slomljeno u komadiće... I sad opet patim... I nek me nitko od osoba koje me poznaju ne pokušavaju oraspoložiti ili me opet tjerati da se mjenjam jer neću... Sad više nemam za koga... Nek me vole ovakvu... Jer neće dobiti veseliju mene... Već mene u još crnijem izdanju... Ako me ikada budu vidjeli u drugoj boji, to će biti samo zato što mi je crnilo na pranju... Samo da se zna... Razred je dobio novu tugu tako da... Od pirsa sam bila odustala zbog njega... Sad ga možda ipak odlučim staviti... Ali na nos... Ili obrvu... Ne znam još... Što se tiče crne šminke... Vjerojatno ću je opet početi nositi... Što se tiče crne odjeće... Polako sam se je odricala zbog njega, sad više neću... Što se tiče mog ponašanja... Bila sam malo normalnija, tj. trudila sam se biti normalnija, zbog njega... Sad više neću... Nek kažu da sam luda... Znam ja da jesam... Al kad moja stara misli da je to samo faza u pubertetu pa me neće poslat kod psihijatra... Al dobro, nek joj bude... Ja sam ovako happy... I to mi je dovoljno... Imam seku Andreu, imam Nenu i imam Anu... I ne treba mi nitko više... Mnogi su izigrali moje povjerenje... Sad se mogu lijepo jebat u svojim lažima... Andrea, Nena i Ana su mi dosta, njima vjerujem i nadam se da ćemo dugo ostati dobre frendice... Što se tiče ostalih... Mogu se družiti sa mnom ili ne moraju... Živo mi se jebe...

Eto, toliko od mene... Jednostavno mi je loše po duši pa da se ispovjedim... Ljubim Nenu, Andreu i Anu... PoZzZi love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---