<body>


Postovi...


20.02.2008.

Donijela sam neke odluke... Možda glupe, možda smiješne, možda nenormalne, nije me briga... Ionako je to moja stvar...

Eh, da... I ja sam nešto odlučila i toga se čvrsto držim... Već cijeli tjedan jedem samo jedan obrok na dan, i to jedva... Uopće više nisam gladna, ne znam kako i zašto, al nisam... A i ono što pojedem, to me stara sili, jer mi ne vjeruje da nisam gladna... I počela sam se samoranjavati... Opet... Al ne kao prije, sad svaki put kad nešto krivo napravim il kad se loše osjećam, grizem zanoktice... Doduše, nije strašno ovako kad se čita, ali boli više nego išta... Barem mene... No nema veze... Bol mi ionako treba... I onda još pospem soli po tome kad sam doma... Tako dobar osjećaj... Jest ću samo kad baš moram, i to ne puno... Jer mi je već dosta svega... Ne znam zašto, al imam osjećaj i potrebu da mi je to najbolje... Sama sebe tako mučit, i ja happy... Jesam, luda sam, znam, al nitko mi ne vjeruje, stara me neće dat na psihijatriju, moram se nekako iskaljivati... A ovako mi je fino... Tugu pretvorim u bol i to je meni super... Et, samo kratak post, ne da mi se opet pisat cijeli roman... :p Zima mi pa gibam u sobu... Bye!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---