<body>


Postovi...


22.02.2008.

Jao, sad želim da je danas nedjelja da sutra idem u školu... Jer na vikend sam najebala... Stara će mi non stop visiti za vratom da učim...

Najebala sam... Stara je rekla da će mi visiti za vratom čitav dan dok učim... Pa ko će to pretrpit... To su dva dana mučenja!!! Ančice, lipo mi se zabavi s Deom, Ninom i Tonijem... Hehe
A seko... Sorry što danas nisam bila doma u vrijeme kad si me trebala, ja i Ana smo se gurkale po cesti koja će prije pod kamion... I da, ganjale smo đipove :)
I da, Ančice, ipak neću kupiti onu haljinu što smo vidjele... Stara mi rekla kupiti sljedeći tjedan, nadam se, traperice... Hehe
Nišš, idem sad, stara me ganja kako je kasno, da će me namjerno dignuti u 6 ujutro da učim... Oćeeee... A nišš, laku noć svima... Bye byei love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22070

---