<body>


Postovi...


23.02.2008.

U zadnje vrijeme zbilja imam osjećaj da je sve protiv mene... Sve i svi... Ne znam...

E, da... U zadnje vrijeme kao da sam nekakva žrtva vremena, prostora i ljudi... Glupo ali istinito... A i kao da nemam slobodu... Jako često razmišljam o tome kako bi bilo da imam oba roditelja... Kako bi bilo da nisam jedinica... Kako bi bilo da živim drugačijim životom... Kako bi bilo da sam JA drugačija... Kako bi bilo kad bih imala barem malo više želja ispunjenih... Kako bi bilo da ne patim i da me srce ne boli kad se sjetim pojedinih osoba... Poželim da se ujutro probudim u svijetu sreće i ljubavi... Ali nemoguće je to... Sve želje su mi umrle... Ali samo dvije su ostale... Što prije otići iz ove lude kuće, pa makar i sama bila, samo da odem iz ovog pakla i ludila... Život mi je sad u 7. razredu totalno skrenuo nizbrdo... Ali totalno... Voljela bih da mogu promjeniti neke stvari... I sad kad ovo pišem, kroz glavu mi prolazi milijun stvari, tolika zbrka i panika... Jer me brine tko sve ima adresu mog bloga i tko sve ovo što ja pišem čita. Naravno, osim vas na blogger.ba... A druga želja da me makar puste da živim u crnilu kad ne mogu bolje imati... Jer sve želje koje sam par puta pokušala ostvariti, nisu uspjele... Mislila sam da sam sretna, a iznutra sam se raspadala... I sad me opet ljudi žele mjenjati... Pogotovo mama... Počela mi je kupovati raznu odjeću (kao fol da me iznenadi) a namjerno kupuje rozo i šminkersko samo da ne živim u crnilu... Al zna se... Ja to ne kanim i neću nositi, pa nek si uzme tu odjeću... I onda mi sere kako sam nezahvalna... Kako ona meni kupi... A ja tražim još... Pa ne bih tražila još da zna što želim... Mislim, zna ona što ja želim, ali mi to ne želi ispuniti... I sad sam rekla i njoj i sebi... Sve što kupi, bez ili sa mojim znanjem, a da se meni ne sviđa zbog bilo kojeg detalja, ja to neću nositi i neka za to ne živčani i ne iskaljuje se na meni, jer točno zna što želim, ali neće mi to priuštiti... Ako treba, nosit ću mjesec dana dva pari hlača i majica, pa znam si sama oprat robu, al sam lijena... Ako ne bude htjela kupiti nešto crno što mi se svidi, u redu, ne treba mi ništa kupovati... Možda sada jesam sebična... Ali neću da mi više itko ruši ono što me čini barem malo veselom osobom...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---