<body>


Postovi...


26.02.2008.

Bemu miša, uvijek nešto ne radi... Grrr

Sad se pokušala prijaviti na msn, i nešto ne radi, nije u funkciji... I sad opet čekati... A kad sam, npr. na msn-u onda mi ne radi blogger... Jao, pošizit... To je sve otkad su mi vratili komp sa popravka... Nisu više znali namjestiti bežični internet, niti su znali vratiti na hrvatski, niti su znali vratiti programe, niti ništa... Ko da sam dala komp frendici nekoj koja ima 3 iz informatike da mi ga popravlja... Cccc
Sad opet sve na žicu... A i nekako sam jučer i danas jako potištena... I mnogi su to primjetili... Dok je u školi mali odmor, sve je ok, ili veliki, tad je još bolje... A kad počne čas, ja ko da se zatvorim u svoj neki svijet i nit slušam o čemu se govori, nit pazim što se radi nit rješavam zadatke... Razmišljam ko malo luda, a pišem samo toliko da pišem i ne znam što pišem... A kad se trgnem iz razmišljanja, nemam pojma o čemu sam ja toliko razmišljala... I kad me pitaju šta mi je, ja samo kažem da mi nije ništa, iako svi dobro znamo da je nešto, a ja ni sama ne znam što... A ipak, časovi mi dođu ko da se odmorim od svega... Nitko me ne treba svakih 5 minuta, nitko me ne davi da mu nešto napravim, nitko mi ne soli pamet svakih 5 minuta... Imam svoj mir i tako sam provela jučerašnji i današnji dan... Još možda Beni i ja opet budemo zajedno, nadam se da oćemo... Jbg, ipak ga previše volim... I to će mi donijeti malo sreće... Et, ne znam ni što da pišem, a osjećam potrebu... Danas neku malu iz 5 razreda na odmoru maznuo auto... Mala se derala ko luda, kažu da nije osjećala noge uopće... Trebala sam biti umjesto nje na tom mjestu u tom trenu... A dobro, ipak ne... Samo bi me ozljedio, ne bih umrla... Ako nije ona... Hmmm... A dobro, nišš, idem ja čitati lektiru, ima 600 stranica, ja na 50-oj... Wish me luck :)

Pa-pa, čitamo se...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---