<body>


Postovi...


01.03.2008.

Danas sam se super provela... Moramo to ponoviti... Ali još duže... :))))

Danas sam cijeli dan fino bila izvan kuće... Preporodila se... Oko 11 sam išla kod Ane moje, pa smo čekale do 14, pa opet išle do mene da ja napunim mobitel, i da mi stara da pare, pa smo išle u grad... Mislim, išle smo Ana, ja, Nina i Toni. Doduše, nismo se baš puno šetali... Ali bilo mi je super... Išli u kino... Zna se, ni Nina ni Toni nisu imali pojma što se radilo u filmu (pogađajte zašto), a meni i Ani se spavalo malo... No haj dobro, nema veze... I završio film, i krenuli mi van... A svi teturamo... Baš nam bilo fino... Hehehe
I došli mi na stanicu, ja imala cigare, i kaže meni Nina da joj dam jednu... I čula to neka baba i pita ako imamo jednu i za nju... I aj, ko je jebe, ja joj dam... Nije potegla ni tri dima, već mi je dala cigaru (mislim na Ninu) i ok... Još u gradu išli na kavu, zakasnili na jedan bus, pola sata čekali drugi... I sad napokon doma... A sad opet želim ići van... Bilo gdje, samo da odem iz ovog kokošinjca... :S

Et, samo malo da osvježim blog... See ya, love ya, kixx... Bye bye!i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---