<body>


Postovi...


06.03.2008.

Danas mi je nekako... Čudan dan... Izmješan,,,

Oke... Jedva sam se digla... Sinoć popila tabletu za spavanje pa me stara jedva digla, a i kad sam se digla, bila sam ko pijana... Uh, da me bar pustila da još spavam... No ok... Danas prvi sat trebali imati glazbeni, još i da joj pjevam... Oćuuuu... Moš misliti kako ću joj pjevati... Nek ona meni pjeva... Ona zna pjevati, ne ja... Al dobro... Nije bilo profe, pa me nije oko toga niti briga... I da, nije je bilo 18 minuta i svi odmah ono, nema nikog, ajmo ča... I došla pedagogica, rekla da će nam ona biti na zamjeni, i dok je otišla po ključ i imenik, svi zgeljali ča... Tako da ih je više od pola upisano...  Ugl. dan kao i svaki drugi, otkad sam ono saznala... Ko pokisla kokoš... Samo tugujem i najrađe bih plakala, a ne smijem... Jer će onda doći svi oko mene, koji mi je kurac i šta glumim... Pa bi završila kod pedagogice, i vjerojatno opet morala o tome pričati, a to mi se ne da s nikime osim sa pojedinim osobama koje mi život znače... Došla ja doma, pojela, onda gibala na informatiku... Pa bila još malo sa Anom i Deo i Ninom... Došla doma, pa došli gosti... A za divno čudo, došla i moja seka i povela moju najdražu nećakinju!!!! Joj to je bilo meni predivno iznenađenje... Nisam je jako dugo vidjela i sad me je baš ugodno iznenadila... Primjetila sam, ne ide baš muškima... Samo meni, seki mojoj (naravno xD), mojoj mami i sekinoj frendici... Muških je bilo koooo u pričiiiii... Već sam ih htjela potjerati... Prvo neki Sile, pa neki Elvis, pa došo stric, pa došo taj neki uz intervenciju policije, pa došo još neki, zaboravila kako se zove, pa došo Frane... Cijela rulja, bog te... I bili glasni, i ja otišla u svoju sobu da pričam malo sa dragim da se ne osjeća totalno zapostavljeno... I dođe meni malena i trči k meni... I jbg, gledala malo lampice i opet me odvukla u kuhinju k njima... I tako non stop... Hehe
Uspjela sam je malo i slikati... Jednu sliku, ali vrijednu :)))
Ista, a opet puno slađa :))
Ma ona je moj ponos... Volim ja nju jako puno... Et njena slikica... A i moja... Pa kako oćete... Hahaha

Love ya all, tnx za posjete i komentare kojih je svaki dan sve više :))

Kiss


i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---