<body>


Postovi...


09.03.2008.

Ma u ku*ac i naslovi... :S

Danas me stara digla u 7 ujutro da idemo u Zagreb... Joj, i to me tako naglo digla da sam krepana i već sad ću na spavanje... Tata mi sutra u 8 ujutro ima zakazanu operaciju... Ja se iskreno nadam da će sve biti ok... Liječnici su počeli još nešto i nabrajati... Kao neke šanse... Ne znam ni ja... Ugl, da to može biti oteknuće koje izgleda kao tumor ili da to može biti tamo nešto, zaboravila sam kako se zove... Ali da je najvjerojatnije tumor... Sutra će još poslati neke nalaze na pregled ili ke već i tek će nam za 5-15 dana moći reći što je točno i kako... Ma samo seru i zbunjuju nas... Grrr... Tata se žali brižan da ga boli glava i da mu je loše... Za sutrašnju operaciju se mora skroz očistiti... Znači, mora imati probavu (a još nije) i ujutro će ga još okupati nekom tekućinom za dezinficiranje... Kažu da će operacija trajati najmanje 4-5 sati, ako sve bude u redu, a ako se zakomplicira, mogla bi potrajati i 8 sati! Ja se zbilja iskreno nadam i molim da će sve biti u redu... ***TATA MI VJERUJEMO U TEBE, UZ TEBE SMO I VOLIMO TE!!! DRŽI NAM SE SUTRA I VIDIMO SE NA KRAJU TJEDNA***i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---