<body>


Postovi...


15.03.2008.

Pritisak u glavi... Falio mi blog... Al jbg, nisam imala vremena pisati...

U kratkim crtama...
- imala natjecanje iz debate
- našla neku vrstu srodne duše xD
- prekinula s Benjaminom, opet ali zauvijek
- idem na Tuborg Green Party
- stavljat ću crvene pramenove

Eh, 'vako... Imala sam jučer i danas natjecanje iz debate, a prije toga smo se mjesec dana vrlo intenzivno pripremali pa nisam stigla pisati... Ugl., na školskom natjecanju smo petnaeste od 29 ekipa (JEEEEE) xD, iz moje škole su išle dvije ekipe. Ja, Nina i Josipa jedna ekipa, Marija, Tina i Paola druga ekipa. Ova druga ekipa ide na državno, ja mislim, bile su na 6. mjestu, bravo za njih xD
Upoznala sam jednog dečka koji je imao iste probleme kao što ja sad imam... Jučer smo puno pričali i rekao mi je da, dok sam mu odgovarala na pitanja koja je on odgovarao, kao da sluša sam sebe... Dakle, još jedan dokaz da bih trebala psihijatru, ali moja stara to opet ne ferma ni 2 posto... Dakle, pisat će vam dalje sve depresivnija i crnja osoba... A'mo dalje... Aha, prekinula sam s Benjaminom, jer mu je uvijek bila neka tamo igrica bitnija od mene, a i upucavao se Nini i Ani tako da (samo da se razjasni, njih ne krivim, ali tog kretena da)... Još mi je i nešto prijetio, pa me tretirao kao psa... Sad, moram priznati, uopće mi ne fali i super mi je bez njega, ne moram se ni u čemu ustručavati i živim puno lakše bez njega... Tuborg Green Party... Večeras... Odo ja s Ninom i njenim liebenom... Malo van, i jebe mi se... Nemam tu puno komat, samo da sam happy. heh... I zadnje, ali meni najsladje... Napokon sam nagovorila staru da mi dopusti crvene pramenove... I to one baš crvene, ne bordo ili neki tamo kurac... Ajmeee, kako sam happy!! Uhhh, odo ja dalje skakat od hapines a vi mi budite zli... Pa-pa, Love Ya DjewOOjka SmRRti...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---