<body>


Postovi...


21.03.2008.

U zadnje dane sam u totalnoj komi, a to nitko ne kuži...

Eh, upravo tako... U komi sam totalno... Danas idem kod frizerke, ali mi se uopće neeeeeee daaaaaaaa... I još oko 14 sati... Pa sjebala mi je s time cijeli dan... Aj dobro... Kasnije bih trebala s Ninom ići oko 15 sati do Kaveza, kod njenog liebena... Ali mi se ni to neeeeee daaaaa... Najrađe bih išla do grada... Jučer sam isto bila... Kupila neke trapke, ful su strava... I vidjela u DM-u farbu za kosu, nekako vinsko rozu, ali svjetliju... Ma ugl, super je boja. I stara je rekla da mogu kupiti pa da bi mi stavila... Meni odgovara... Prvo sam htjela staviti crvene, pa ipak ne... Htjela sam onda ljubičaste, ali i to je ipak otpalo... I sad sam slučajno našla tu rozu, i nju ću stavit. I jebe mi se... U zadnje dane sam ful tužna i živčana... Jedna jedina riječ me može raspaliti, a to se i događa... Nažalost sve češće i zbog toga se bojim da ću izgubiti svoje frendice... Previše živčanim i histeriziram u njihovom društvu, a i doma... Zbog toga se i stara malo češće ljuti na mene... Pokušala sam s njom razgovarati. Rekla sam joj da se režem i da pušim, ona meni da se divi što je ostalo samo na tome s obzirom da sam ja u depri već 3 godine, ali to tek sad, zadnjih 4-5 mjeseci pokazujem onako intenzivnije. A jbg, samo probleme imam.. Ovaj raspust mi je došao ko bog... Ajmee, luda sam više... Šmrc...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---