<body>


Postovi...


28.03.2008.

Kratak post o emo djeci

Vidim da u zadnje vrijeme mnogo ljudi pljuje po emo djeci... A sve to jer, po mom mišljenju, novine i televizija su stvorili neki drugi dojam... Svakodnevno piše u novinama o emačima, i sve to navode kao udarne vijesti za koje se onda zanimaju ostala emo djeca i ona koja to nisu a ipak su, npr. u depri ili slično... Npr. neki dan je pisalo u Novom listu o dvoje, troje klinaca koji su se ubili... Zapravo, jedan se zapalio za vrijeme nastave, jedan je pokušao zapaliti se, ali nije uspio, drugi dan je isti taj klinac skočio sa zgrade skupa sa svojom djevojkom... I takve slučajeve stavljaju na naslovnice i kao udarne vijesti... Deprimirani klinci koji vole smrt i žele se ubiti, za to se zainteresiraju i po njihovim primjerima, i sami to čine... I onda se čudo kako je broj samoubojstava klinaca porastao... Ili npr. vidjam na mnogim blogovima u zadnje vrijeme kako autori pljuju po emačima, vrjeđaju ih i smatraju kako je to sada samo cool pokret, kako je to prozvano tu u Hrvatskoj... Emo djeca jesu sjebana, većinom... I samoranjavaju se, i plaču satima i pate i krive sebe za sve loše što se dogodi... Al jebiga sad, ne može netko doći i pljuvat po dijetetu ako je takvo... Ako si faca pokušaj mu pomoći... U Novom listu je bio prilog o emačima i kaže jedan dio članka... samo ukratko, radilo se o novinama New York Timesa gdje je na naslovnici bilo "Ubila se a svi su je voljeli" ili "Učenik se zapalio"


..."Takve vijesti moraju se objavljivati negdje na unutrašnjim stranicama novina, gdje je mjesto crne kronike, jer istraživanja su pokazala kako senzacionalistički pristup i davanje udarne pažnje utječe na drugu djecu"... Eto, to je npr. dobro rečeno, međutim, i dalje nitko to i ne pokušava nego se i dalje takve situacije i samoubojstva stavljaju kao teme dana, nekad i tjedna i normalno da će zainteresirati mnoge emače koji će, nažalost, slijediti njihov primjer... Barem većina... Jbg... I sami se otkrivaju ovim primjerom...


..."Mediji su partneri u zaštiti dječjih prava..." Pa dal se ovim što oni rade štite dječja prava?????? NE !!!


Ili npr. kako pljuju po emačima... Prvo kažu kako glazba nema nikakve veze sa time što se događa s klincima, a onda pišu ovako...


..."Upravo su senzacionalistički tekstovi bili pretpostavljeni komentarima struke, u što smo se mogli uvjeriti već prvog dana kad je krivac za spaljivanje 14-godišnjaka pronađen u glazbenom pravcu "emou"..." Pa sad ti reci jesu li ovi naši jebeni novinari normalni...

Ovo su sve dokazi, barem meni, da se tu samo pokušava stvoriti neki drugi dojam... A najžešća mi je ova izjava...

..."Uz tekst išao je okvir gdje su se nabrajali emo-bendovi, na osnovi čega bi svaki roditelj koji u fonoteci svog djeteta nađe izvođače poput Avril Lavigne trebao biti i više nego zabrinut..."

Pa samo gluposti pišu... Mislim, prvo kaže da glazba nema utjecaja, onda da ako nadje nešto poput Avril Lavigne treba biti i više nego zabrinut.. Ajme, plače mi se od gluposti tih naših novinara... Mah, eto samo da vidite šta seru... pa, et, pozdravlja vas vaša emačica... xD
Pa-pa, küsess !i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---