<body>


Postovi...


01.04.2008.

U kurac i svi... Već mi je dosta svega... 1. april će ovdje biti upisan kao najgori dan u godini, a ne dan šali kad se svi smiju...

Ok, današnji dan ovdje upisan kao - NAJGORI DAN U GODINI... Onaj ko je izmislio ovaj jebeni 1. april, dabog da još jednom umro... Pička li mu materina... Ako bude kakvih pogrešaka u tekstu, ja se ispričavam, ali sam jako živčana, ljuta, nervozna i uplakana pa onda... Uglavnom, danas ja fino u škkoli, sve "divno bajno sjajno krasno"... al ok, nea veze... idem ja iz škole, išli kod mene po cigare, zapalili i tako... I dođem ja kod Nine da ćemo u grad, i javi meni Daniel da se slupao s autom... Ja sam ostala... U komi... Totalno... Ne mogu više... Slupao se s autom, ok, kaže da nije ništa strašno... Ja ga pitam jel to još jedna šala u nizu za prvi april, a on meni "Ne, ljube, nije... Časna riječ" PIČKA MU MATERINA... MORA ME JOŠ I ON TAKO RASPALITI... JEL MORA? ŠTO SAM JA BOGU SKRIVILA... Jel možda krivo ke sam nesretna non stop? Jel možda što mi se samo plače? Samo me nerviraju, sekiraju, muče... Ma ne mogu ja tooooo... Najradje bih se izrezala, a ne smijem... Obećala sam liebenu i Nini da neću... Joj, kako sam žvičana... Ajmeeee, mogla bih sad ići skočiti s neke vrlooooooooo velikeeeee zgrade... Npr, Tower centra, ili Robne kuće... Ajmeeeeeeee, luda sam... Majkemi... Ovo nije dan zajbancije, ovo je dan mučenja... Izludiću, matere mi... Slaba sam, ne mogu više... Svi se oko mene žele ubiti... Toni se želi ubiti, sad ne znam jel mu i to ŠALA ZA 1. APRIL ili ne, Nina se svako malo poželi ubiti, doduše ona je počela i puno manje o tome razmišljati kako je prije znala, Ana se non stop želi ubiti i Dea, i onda se od mene očekuje da budem normalna, razumna, smirena i sve spašavam... Spasim koliko mogu... Pomognem koliko mogu... Učinim koliko mogu... Al u zadnje vrijeme sam potupuno nemoćna,.. beskorisna... Sjebana... Odjebana... NE MOGU! OSJEĆAM DA VIŠE NE MOGU... TOTALNO SAM U KOMI I OVO ME SVE SAMO JOŠ VIŠE LOMI!!!!!!!! Ja ću opet propasti... Odreći ću se opet svih... Ali baš svih... Ovo je preveliki stres za mene.. Odreći ću se Dee, Daniela, Ane, Nine, SVIH! i svega! i opet se početi rezati i pokušavati ubiti... Plačem non stop, opet... Ništa novo to nije, ali samo da vas obavjestim... A jbg, ke da radim... Blogu se ispovjedim... To koji pročitaju, samo prođu dalje... Malo vas pokuša pomoći... Oni koji pokušaju pomoći, uspiju donekle... Za možda 2-3 dana... I onda sam opet sjebana... Nemam se kome jadati... Plakati... Samo ovaj blog imam... Mater više za mene nema vremena, doduše i to je stara vijest.. Al eto što je sjeban život... Kad te i najmiliji odjebu... Pa to treba znati... Ja sam samo dežurna budala... Da, to sam ja... Mah, idem ja plakati, čitamo se najdraži moji... Pa-pi love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---